Afspraak maken?
036 - 848 6051

Nieuws en acties

Botox en Keratine haar behandeling

Bent u opzoek naar een kapsalon die het haar een blijvende volume boost kan geven, beschagdigd haar laat herstellen en het eigen haarstructuur sterker maakt? Per heden kunt u namelijk bij ons terecht voor een Botox en Keratine haar behandeling. Met de geweldige nieuwe innovatie van Botox voor het haar, wordt het haar gevoed, versterkt en gehydrateerd zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen. Haarbotox en Keratine behandeling is voor ieder haartype geschikt.

Kom gerust bij ons langs voor een goed advies over de dagelijkse verzorging van uw haar. Wij blijven te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken.

21-06-2021

Veilig naar de kapper

Nieuws omtrent COVID-19

Het is zover: de kappersbranche mag weer open!

Het kabinet wil de coronamaatregelen stapsgewijs gaan versoepelen in de komende maanden. De kappersbranche hoort bij de eerste branches die weer open mogen. Ook wij zijn hier enorm blij mee dat de knopen zijn doorgehakt en dat alle kappers weer veilig aan de slag mogen.

Yasmine Kapsalon volgt nu de protocollen die met alle zorgvuldigheid en conform het regelement van het RIVM is samengesteld. Wij houden ons aan de basisafspraken die in het protocol staan vermeldt.

In het kort: hoe gaan wij te werk?
Het Outbreak Management Team (OMT) heeft extra onderzoek gedaan en concludeert dat het gebruik van mondkapjes in de kappersbranche niet noodzakelijk is. Dit betekent dat de overheid mondkapjes niet verplicht stelt. Yasmine Kapsalon heeft ervoor gekozen om wel gebruik te maken van mondkapjes. Daarnaast wordt er een stricte deurbeleid gehouden. Zo zal er niet meer dan 3 personen in de kapsalon toegelaten worden. Yasmine zal voorlopig onder meer werken op afspraak, uitgebreide hygiene maatregelen treffen en aanvullende vragen stellen omtrent de gezondheid van haar klanten. 
7-05-2020

Nieuws omtrent COVID-19

Alleen nog op afspraken

Het RIVM heeft nog niet gemeld dat kapsalons en schoonheidssalons dicht hoeven en daarom is Yasmine Kapsalon alleen nog open op afspraak. Wij houden ons zeer strikt aan de (hygiene) maatregelen van het RIVM.

Heeft u echter last van koorts en/of verkoudheidsklachten en/of hoesten en/of keelpijn of een luchtweginfectie, kom dan niet naar de salon en verzet uw huidige afspraak.

Heeft u geen last van deze klachten, dan bent u van harte welkom in de salon.

Zodra de situatie verandert, zullen wij dit op onze facebook/instapagina en op onze website melden. Mocht de kapsalon de deuren sluiten, dan bellen wij u om de afspraak te verzetten. Indien u nog vragen heeft, horen wij dit graag.
15-3-2020

 

Acties

Yasmine Kapsalon heeft op dit moment geen acties lopen. Houd onze website en instagrampagina goed in de gaten voor eventuele acties!

21-06-2021